Welcome to the mailbox.org user forum!
 

yubikey OT not working

4261267 shared this question 7 months ago
Need Answer

Hi, it seems that my yubikeys (connected with Yubico) are not working with mailbox.org anymore.


So I removed them and added a new one. this is now working with other services but also not with mailbox.org.


while testing it with https://demo.yubico.com/otp/verify :


  1. { "otp": "vvjdvkklgjfcinkcbkkfrflldubrelvbgfkdbbnthujt", "nonce": "vtSG0HUy86gr7awv2vF2R7WMU", "sl": "25", "status": "OK", "t": "2019-02-05T00:40:11Z0039"}

So it seems to be ok on thins side.

Anny chance to get OTP with yubikey back to work?

Regards

Philipp

Comments (5)

photo
1

sorry... the result from yubiko has lost the fomratation:

  1. {
  2. "otp": "vvjdvkklgjfcinkcbkkfrflldubrelvbgfkdbbnthujt",
  3. "nonce": "vtSG0HUy86gr7awv2vF2R7WMU",
  4. "sl": "25",
  5. "status": "OK",
  6. "t": "2019-02-05T00:40:11Z0039"
  7. }

photo
1

Same issue here! Had to turn off 2FA for the moment.

photo
2

Hello,


our developers are investigating this problem. We are sorry about the trouble and we ask You for some patience.


best regards

photo
1

https://status.yubico.com/2019/02/04/yubicloud-no-longer-accepting-v1-protocol-plain-text-or-old-tls-version-requests/


The devs probably found out about this anyways but I wanted to share this link.

Thanks to @Joeri (https://twitter.com/Joeri3) for finding it!

photo
1

We adjusted our settings and yubikeys should work again. We are sorry for the inconvenience.